Analyseer jouw posities in de SERP

Check de posities van je website in Google, Yahoo en BING. Voor elke locatie en ieder apparaat!

image

Veel meer dan een gemiddelde SERP checker

Alle grote zoekmachines

Alle locaties binnen en buiten Europa

Land

Plaats

Postcode

Alle apparaten

Analyseer hoe jouw website scoort op mobiele telefoons, tablets en computers

Desktop icon

Desktop

Mobile icon

Mobiel

Wat biedt onze SEO SERP checker jou?

Google Ads/MAPS/SERP features tracking

Analyseer hoe je Google Ads momenteel scoren, waar je terug te vinden bent in Google Maps en welke SERP features aan jouw website toegekend zijn. Denk aan de featured snippets bovenaan de SERP.

Tracker voor je concurrenten

Houd je belangrijkste concurrenten in de gaten met onze SEO tool. Analyseer ze en vergaar nieuwe inzichten voor je eigen website.

 • Voeg je twintig belangrijkste concurrenten toe en laat onze tool automatisch rapporten genereren over hun posities in de SERP. Deze rapporten zijn net zo uitgebreid als het rapport over je eigen website!
 • Analyseer de zichtbaarheidsscore van alle concurrenten, op basis van door jou opgegeven zoekwoorden.

SERP tracking hulpmiddel

Krijg inzicht in de top 100 van de SERP van door jou opgegeven zoekwoorden. Het geeft je nieuwe ideeën voor je eigen website.

 • Analyseer niet alleen de huidige top 100 in de SERP, maar kijk ook naar de top 100 uit het verleden. Vergaar kennis over hetgeen dat werkt voor jouw zoekwoorden!
 • Identificeer je concurrenten nog sneller, door ze een unieke tag te geven. Gebruik deze tags ook om kansen te identificeren voor bijvoorbeeld linkbuilding.

B2B opties voor jouw marketing agency

White label oplossingen

Geef je klanten toegang tot de SERP checker, aangepast met je eigen logo en gedeeld via een losse domeinnaam. Geheel white label, voor hen die een professionele uitstraling nastreven! Win respect en vertrouwen van klanten en groei verder door als marketing agency.

Koppelingen via een API

Maak gebruik van onze API, wanneer je eenvoudig SEO data wilt kunnen delen. Met een API-koppeling bied je klanten veel meer dan een inlogscherm voor het dashboard met SEO tools.

Geef klanten toegang tot projecten

Werk gezamenlijk aan projecten, door klanten en medewerkers een eigen account te geven. Je kunt deze accounts zelf toegang geven tot specifieke projecten en datasets.

Dat klinkt goed! Klaar om aan de slag te gaan?

Wat maakt SE Ranking zo uniek?

Data waar je wat aan hebt

Onze systemen vergaren ontzettend veel data. Niet specifiek voor een enkele locatie of een los apparaat, maar voor plekken van over de hele wereld en ieder device. Op deze manier bieden we je data waar je wat aan hebt!

Complete informatie

De informatie die wij je bieden is compleet. Voor ieder zoekwoord leveren we je het zoekvolume, voorspeld verkeer, KEI, aantal zoekresultaten, voorgesteld bod door Google, concurrentie, etc. Zo kom je al snel een stap verder!

Schaalbaarheid

Het platform werkt ontzettend efficiënt, ongeacht het aantal projecten waar je aan werkt. Daarbij maakt het niet uit of de projecten 5 of 50.000 zoekwoorden bevatten. Wij bieden je dezelfde uitstekende gebruikerservaring, ongeacht de omvang van het werk!

Bescherming van data

Jouw eigen data is alleen beschikbaar onder je eigen SE Ranking account. Alle ingevoerde informatie zal geheim blijven en nooit naar openbare onderzoekshulpmiddelen lekken. Wel zo’n fijn idee, als je trots bent op hetgeen je inmiddels opgezet hebt!

Abonnementen die passen bij jouw verbruik

Business

$189/maand

0%
Korting

Pro

$89/maand

0%
Korting

 • DAGELIJKS
 • ELKE 3 DAGEN
 • WEKELIJKS
Rank controle frequentie

Voer een uitgebreide check uit

Wij controleren de resultaten van elk ingevoerd zoekwoord binnen iedere zoekmachine, op iedere locatie en via ieder apparaat.

Voer één zoekwoord in, om ons vervolgens tot vijf zoekwoordcombinaties te laten onderzoeken. Goedkoop, efficiënt en wel zo eerlijk vinden wij!

Zie alle abonnementen

Het hoogst gewaardeerde SERP tracking hulpmiddel

Volgens G2Crowd

SE Ranking

Andere concurrenten

g2-crowd g2-crowd
trustpilot trustpilot
software software
finances finances
captera captera
SE Ranking heeft de efficientie en werkzaamheid van ons bedrijf vooruit geholpen.

In het verleden hebben we verschillende soorten software geprobeerd, maar SE Ranking biedt meer up-to-date data en informatie, waar onze klanten en ons bedrijf van profiteert. Ook geeft SE Ranking ons historische data binnen een paar klikken, zonder uit de interface te hoeven. Dagelijkse updates in rankings, veranderingen in het huidige zoekvolume, dit zijn een aantal van de belangrijkste punten voor het formuleren van een strategie voor een klant. Omdat het systeem van SE Ranking dat continu up-to-date is zijn we in staat om deze data te gebruiken om onze klanten te helpen slagen.

John Sammon
Oprichter en CEO bij Sixth City Marketing
Perfect voor ons marketing bedrijf

Na veel software geprobeerd te hebben (meer dan 10 jaar ervaring), steekt SE Ranking met kop en schouders boven de concurrenten uit. Dit is omdat de software alles combineert wat wij doen voor onze klanten. We geven onzek lanten de posities, maar ook mogelijkheden qua verkeer (en omzet) als ze de top 3 in Google bereiken. SE Ranking geeft ons de mogelijkheid onze klanten een diepte-analyse te geven van de technische zaken, én een hulpmiddel om de marketing te plannen, zodat we doelen kunnen stellen en een checklist kunnen maken van de maandelijkse activiteiten. Bovendien is het volledig whitelabel.

Harm Hendriks
Eigenaar van Premium Online
Het meest uitgebreide SEO Hulpmiddel dat ik heb gebruikt.

De mogelijkheid om concurrenten te analyseren gebruik ik veel. Het bied betaalde en organische data, wat me ideeën geeft om de concurrenten in te halen en te verslaan voor mijn klanten. Het geeft ook mogelijkheden om nieuw verkeer binnen te halen, wat mijn klanten laat groeien en de campagne beter laat presteren. Het marketing plan geeft duidelijk aan welke punten verbeterd moeten worden om de beste resultaten te krijgen voor mijn klanten.

Joe David
Oprichter & Marketing Consultant bij Rochallor Digital
Software Engineer | Mede-oprichter van Code & Scale

SE Ranking is erg compleet: zoekwoord planning en tracking, analyses van backlinks, onderzoek naar concurrenten… Erg weinig andere aanbieders van SEO software bieden al deze mogelijkheden aan voor deze prijs. De klantbeleving en gebruiksvriendelijkheid is optimaal: de interface is duidelijk en intuïtief. De mensen bij SE Ranking zijn erg aardig, denken met je mee en helpen waar nodig.

Nirina M. Razanamparany
Software Engineer | Mede-oprichter van Code & Scale
De meest gebruiksvriendelijke SEO software.

Dit is verreweg het meest gebruiksvriendelijke en effectieve Zoekwoord Volg Platform dat wij kennen. SE Rakning is een waardevol hulpmiddel om de posities van onze klanten te controleren en onze klanten professionele rapporten te sturen.

Liesl Rademan
Directeur Catchatiger Design Studio
Goed SEO hulpmiddel voor kleine bedrijven.

Ik was gewend om te werken met hulpmiddelen zoals Sistrix, Ahrefs en Searchmetrics, en ik kende SE Ranking niet. Deze hulpmiddelen kosten veel voor een kleine en snelle start in de wereld van SEO. Daarom heb ik SE Ranking geprobeerd en ik ben er tevreden over. De mogelijkheid om te betalen met credits voor bepaalde diensten die ik niet regelmatig gebruik, geeft me meer flexibiliteit zodat ik niet hoef te betalen voor diensten die ik niet gebruik.

Florian Bierschenk
Online Marketing Manager voor charly.education
Uitstekend SEO hulpmiddel om klanten in de gaten te houden

De automatische rapporten vind ik het beste. Ze zijn aanpasbaar tot klantniveau en je kan ze qua design aanpassen naar je eigen stijl. Dit maakt het voor ons gemakkelijker, omdat we de rapporten niet meer handmatig hoeven te maken. Los van de rapporten, de hulpmiddelen van SE Ranking zijn goed om snelle analyses te maken en wanneer nodig de diepte in te gaan.

Bram van den Heuvel
CEO bij Brijn Webproducts B.V.
Het beste SEO hulpmiddel voor elk bedrijf.

SE Ranking is het beste SEO platform dat ons bedrijf tot nu toe heeft gebruikt. De interface van het platform is geweldig en erg gebruiksvriendelijk. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Van het in de gaten houden van posities en backlinks, zoekwoordonderzoek tot complete analyses en een website audit, alles wat we nodig hebben om onze pagina’s te optimaliseren is snel binnen ons bereik. Het support team is goed bereikbaar voor vragen en andere zaken, en helpen me altijd direct.

Giannis Koutsopoulos
CEO bij AboutHotelier
Veel waarde voor het geld

Een duidelijke weergave van posities en rankings, een website audit voor een snelle scan en de backlink checker zijn zeer bruikbaar. Ik gebruik deze dingen veel, net als de Lead Generator voor een gratis scan voor mogelijke klanten. Ze hoeven enkel een formulier in te vullen en alles gaat automatisch. Het dashboard geeft een duidelijk overzicht van het verkeer en de posities. Het marketing plan is een beetje simpel, maar het geeft wel aan welke zaken eerst aangepakt moeten worden op een website. Ook het afvinken van de taken werkt erg goed.

Jan B.
Eigenaar van JB Online Marketing
Sluit je aan bij onze 600,000+ gebruikers
Talloze bekende partijen gingen je voor.

Ontdek meer mogelijkheden

Monitoren van pagina wijzigingen
 • Krijg direct notificaties over nieuwe veranderingen die plaatsvinden op de pagina
 • Vergelijk veranderingen tussen twee scannende data
 • Begrijp de redenen voor ranking fluctuaties
Leer meer
On-Pagina Checker
 • Analyseer het doel URL voor het target keyword
 • Lever technische inhoud, link en 11 andere types aan analyze
 • Krijg de geanalyseerde parameters als “geslaagd”, “waarschuwingen” en “foutmeldingen”
 • Gebruik praktische tips over hoe u probelmen oplost en elimineer de waarschuwingen
Leer meer
Lead Generator
 • Bied een gratis op-pagina controle voor uw clienten
 • Voeg eigen widgets toe aan uw website
 • Krijg informatie over uw bezoekers en wat hun veranderd in klanten
Leer meer
Keyword Grouper
 • Analyseer een groep zoekopdrachten die overeenkomen met de website’s URLs
 • Iedere locate keyword groepering
 • Check het zoek volume waar u maar wilt
 • Gemakkelijke groep long-tail zoekopdrachten
Leer meer
Backlink Checker
 • Analyseer iedere link tegen 15 SEO parameters
 • Ontdek het backlink profiel van uzelf en uw concurrentie
 • Exporteer backlinks naar het Backlink Monitoring hulpmiddel
 • Structureer uw website backlink profiel naar SEO waarde factoren
Leer meer
Social Media Management
 • Plan posts in om automatisch uitgegeven te worden
 • Belangrijke meting uitslagen
 • Facebook & Twitter management
 • Analyse van social media gebruikers demografische data
Leer meer
White Label
 • Stelt u in staat om uw eigen domein logo, header, footer, kleurkeuze, en nog veel meer te kiezen
 • Zet op geautomatiseerde of handmatie merk rapporten
 • Eigen toegang aan andere SEO faciliteiten
 • Gebruik uw eigen domein met een apart persoonlijke toegang
Leer meer
Marketing Plan
 • Uitgebreide checklist met tips en richtlijnen
 • Geupdate op het reguliere basismodel
 • Eigen opdrachten kunnen worden toegevoegd
 • Volg uw voortgang
Leer meer
SEO/PPC Concurrentie Research
 • Ontdek concurrenten aan de hand van keywords, domeinen, subdomeinen en URL’s
 • Analyseer de Ads advertentie geschiedenis
 • Krijg een lisjt met alle concurrentie in de zoekresultaten
 • Krijg een idee van de andere keywords voor uw advertentiecampagne en organische promotie
Leer meer
Website Audit
 • Analyseer alle belangrijke SEO parameters op al uw website pagina’s
 • Vergelijk crawls van uw voorgaande audits
 • Volg onze richtlijnen om problemen op te lossen
 • Check de geanalysserde parameters gecategoriseerd als de “passed”, “waarschuwingen” en “foutmeldingen”
Leer meer